Awards & Galas / Style

GRAMMY AWARDS 2015: The Outfit Saga

Grammy-galan: Musikfreakens våta dröm, modefantasternas Romeo & Julia-saga. Här kommer älsklingarna och hatobjekten i outfit-väg från årets gala, som hölls den 8 februari 2015!


 

RITA ORA

Glitterfodral från Prada, Lorraine Schwartz-smycken och vintage clutch à la Daniel Swarovski

Photo courtesy of Getty Images

Glitter + Smokey eyes + Nude lip = Ja för att det är en klassiker, nej för att det är en uttjatad klassiker. Det här känns mer som en Jennifer Lopez Go-To Outfit, vilket bara är positivt om man är Jennifer Lopez.

★★☆☆☆

 

RIHANNA

Giambattista Valli Haute Couture-bakelse och strössel från Chopard

Photo courtesy of Getty Images

Rolig och modern version av den klassiska Disney-prinsessan, men inte tillräckligt ”over the top” för att Rihanna ska kunna samspela med den på ett grymt sätt – det blir för fluffe-nutte-gulligt.

★★★☆☆

 

 

KIM KARDASHIAN + KANYE WEST

KIM: Jean Paul Gaultier Haute Couture

Photo courtesy of Getty Images

Ännu ett par smokey-eyes, men säga vad man vill om Kim K – hon bär sin signatur make-up med bravur! Klänningen är den mest intressanta på hela galan, precis lagom mycket ”Old Hollywood” möter ”Stjärnornas Krig”, och passar perfekt med den långa snedluggen. Minus för små skor och att klänningen är en halv storlek för liten överallt utom i längd och ärmar.
Kanye get outta here.

★★★★☆

 

MADDIE ZIEGLER + SIA

Photo courtesy of Getty Images

I luuurvvv me sum black-on-black done right! Sias peruk må vara over-the-top, men jag älskar hur hon och Maddie bär liknande outfits med perfekt balans utan att det blir tråkigt. De knälånga blazrarna, krispigt vita detaljer, Maddies sminkning och Sias röda läpp – till och med teckningarna på händer och armar bidrar med en viss känsla som lyfter outfitsen från ‘bara svarta’.

★★★★☆

 

 MADONNA

Givenchy spets och latex

Photo courtesy of Getty Images

Chockande om det varit någon annan orsakar knappt en ögonbrynshöjning när det sitter på Madonna. Även om man som artist har en egen stil, måste man fortsätta utvecklas och överraska för att inte bli tråkigt förutsägbar och en kopia av sig själv. Det blir det här, tyvärr.

★☆☆☆☆

 

 BASTILLE’S WILL FARQUARSON, DAN SMITH, CHRIS WOOD + KYLE SIMMONS

Photo courtesy of Getty Images

Även om jag personligen hyser agg mot tunnstreckiga rutor i svart och vitt och ombré-kavajer, innebär inte det att jag inte kan uppskatta kreativiteten i att våga testa andra versioner av den klassiska kostymen! Ett levande exempel på att bara för att du kör på kostymbyxor, skjorta, och kavaj, måste det inte innebära en look vi redan sett 2 miljoner gånger(uppskattningsvis). A+ för ansträgning(och Kyle Simmons grafitgråa kavaj i silkigt material)!

★★★★★

 

TAYLOR SWIFT

Klänning från Elie Saab och juveler från Lorraine Schwartz

Photo courtesy of Steve Granitz/WireImage

Minns ni vad jag sa om Madonna, om att hela tiden utvecklas i sin stil? Här har vi det DONE. FUCKING. RIGHT! T Swift är poppig, bubblig och elegant, och hon slår huvudet på spiken med en Lilla Sjöljungfrun-inspirerad klänning i teal med stänk av indigo från Elie Saab. Skorna i kontrasterande färg är snygga, men jag hade nästan sett något ännu klarare – som gult eller orangerött. Det svarta lacket på tånaglarna ger allt en ungdomlig känsla och bryter av diskret.

★★★★☆

 

 

ARIANA GRANDE

ariana-grande-grammys-2015-grammy-awards-2

Photo courtesy of Larry Busacca/Getty Images

Jag vill gilla den här klänningen – idéen med de vackra skärningarna, det elegant vita och disco-inslaget med silverpaljetter går hem i teorin, men den lustiga ros-teckningen, Arianas signaturtofs och de alldeles för välmatchade detaljerna gör att det faller platt i praktiken.

★★☆☆☆

 

HELEN LASICHANH + PHARRELL WILLIAMS

helen-lasichanh-pharrell-williams-grammys-2015-grammy-awards

Photo courtesy of Larry Busacca/Getty Images

Helen. Du är inte 78 år. Pharrell. Du är inte 7 år. Don’t do this to humanity.

☆☆☆☆☆

 

ZENDAYA

zendaya-grammys-2015-grammy-awards

Photo courtesy of Jason Merritt/Getty Images

Nu snackar vi! Okej, okej, lite förutsägbart, men det är nånting med de mörka läpparna à la 90-tal, de markerande brynen, pixie-frippan och de cognacfärgade skorna som FUNKAR. Zendaya skulle kunna bära upp en sopsäck, men den här randiga kreationen är ju betydligt läckrare.

★★★★☆


 

Bortsett från inom musiken, vilka var årets vinnare respektiveförlorare på röda mattan enligt DIG?

Rekommenderat: "ELLE-galan 2015: Behind the scenes" & 
"HOW TO: Take A Selfie Like A VICTORIA'S SECRET Angel"
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s