Beauty / How To / Lifestyle / Wellness

BEAUTY: 6 Things You Should Be Doing EVERY Night

a894871aab478067ee6ad008adeb07d4

Photo source unknown

Vad är fem saker du borde göra varje kväll? En del saker är givna – som att ta av sig sminket – men några saker kanske gör dig förvånad…


 

1. Skriv en lista över saker du vill få gjort nästa dag

How to Learn Calligraphy – Getting Started Learn calligraphy in 5 easy steps! Follow along with free printable practice sheets, techniques, & tips & address your own invitations, write place cards & create beautiful signage with confidence & ease.

Photo courtesy of Julie Blanner

Ibland kan vi ligga och vrida på oss i timmar, räkna ut hur länge vi kan sova om vi somnar nunuNU(och hela tiden minska den tiden…), och bara tänka på allt vi vill/måste/ska göra imorgon. Det har bevisats vara effektivt att skriva ner en lista på kvällen, så behöver du inte vara orolig för att glömma något, och kan släppa tankarna lite.

 

2. Ta bort sminket!

Proper makeup removal is such an essential step toward having great, clear skin. No matter how tired you may be, taking off your makeup at night is an absolute must. Check out this guide for an easy routine that will keep your skin bacteria-free! #skincare #skin

Photo courtesy of Teni Panosian

En klassiker, eller hur? Det går inte säga för många gånger! Av med sminket, varje kväll, och låt ansiktet andas – särskilt viktigt om du använder mycket foundation och puder.

 

3. Återfukta som om ditt liv(eller i alla fall din hy) hängde på det

Fresh mango nector, get-up-and-go guava and forever-flirty passion flower combine for a scent as bright and sweet as a summer day.<br><br>Rich in vitamins and skin conditioners, the formula works to hold in moisture all day. 6.75 fl. oz.<br><br>Limited quantities available.

Smörj in, SMÖRJ IN, S-M-Ö-R-J I-N! Viktigast är ansiktet, och var inte rädd för att dra till med en riktigt fukt-boost på kvällen – hyn ser hälsosammare ut, hudcellerna förnyas snabbare, och ansiktet blir bättre skyddat från yttre föroreningar.

 

4. Stäng av mobilen

Clear Plastic Case Cover for iPhone 6 4.7 Henna White by STUCHI

Photo courtesy of Stuchi @ Etsy

…Alternativt sätt den på flight mode, om det är där du har väckarklockan. Så lite onödig strålning som möjligt = så bra som möjligt. Dessutom minskar det stressen och gör det lättare att sova om du aktivt bestämmer att ”nej, nu ska jag sova, dags att stänga av mobilen” och den inte ligger och plingar eller blinkar varje gång någon skickar en Candy Crush-förfrågan på Facebook.

 

5. Sätt upp håret

QQ's like my niece she can rock a bun like nobody's business :)

Photo source unknown

Jag har alltid sovit med håret uppsatt, så långt tillbaka jag kan minnas(nåja, tills jag klippte det kort, i alla fall). För min del var det bara för att jag blev irriterad av att ha håret i vägen när skulle sova, men det finns faktiskt andra fördelar – närmare bestämt det faktum att du får mindre smuts och olja i ansiktet, samt att en välplacerad bulle mitt på huvudet ger fantastisk volym dagen efter.

 

6. Sov på två kuddar

I really like grey at the moment and this room looks sophisticated and relaxing with this simple colour scheme.

Photo source unknown

Varför två kuddar? Jo, för att när du kommer högre upp med huvudet hjälper tyngdkraften till att regulera lymf- och blodflöde så att vätska inte samlas under dina ögon och i ditt ansikte, och därmed undviker du svullenhet. Dessutom är det bra att vända på kuddarna, och byta ”uppåt-sida” varje kväll, så att så lite smuts som möjligt fastnar på örngottet och kommer i kontakt med ansiktet.


 

Hur många av de här sakerna gör du, och är det någon du planerar att börja med?

Rekommenderat: "HOW TO: Bedroom Fashion Blogger" & "FABULOUS 5: Favorite DIY Scrubs"

Annonser

2 tankar om “BEAUTY: 6 Things You Should Be Doing EVERY Night

  1. Pingback: TUMBLR TUESDAY: 10 Types Of Drunks | elin & linnea henriksson

  2. Pingback: MAKE UP + NAILS: Valentine’s Day Inspired Looks | elin & linnea henriksson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s