Blogging / How To / Lifestyle

HOW TO: Bedroom Fashion Blogger

cccc

Vill du bli en modebloggare, men är för lat för att ens lära dig uttala hälften av alla komplicerade franska modehus? We got your back. Nu kan du sköta din bloggkarriär utan att ens lämna sovrummet(annat än för att fylla på med croissanter, såklart)!

Fler och fler bloggare och instagram-profiler har insett värdet i accessoarcollage och den klassiska kaffekoppen-mot-vita-lakan bilden, här kommer hemligheterna som underlättar för oss lata att lyckas.

 


 

How To Do It:

Skärmavbild 2014-12-14 kl. 13.44.15

Rule no.1

Du behöver inte ens klä på dig! Det räcker med en riktigt kick-ass pyjamas. Eller i alla fall något liknande. På bilden Rumi från Fashiontoast i sitt egetdesignade sidenset för Are You Am I.

Skärmavbild 2014-12-14 kl. 17.06.54

Rule no.2

Färgmatchade accessoar-collage går ALLTID hem. Blanda skor, smycken, solglasögon och interiör i en kaotisk, moderiktig röra för extra många likes på Insta! The Versastyle knows how it goes.

ee11e55f9a31a05296dbe8911027326d

Rule no.3

Orkar du ta på dig en tröja idag, eller är det snarare en stanna-i-tröjan-du-sov-i typ av morgon? Inga problem. Slitna jeans eller bara ben, kombinerat med en kopp kaffe och en mening om ”Working at home today, lovely! xx”, är allt du behöver. Macskal hjälper din dator med marmor-outfiten.

1f7dbca6bb396ea78c5a47a9664dea6b

Rule no.4

Vem sa att du ens behöver vara med på bilden?! Det räcker med en snygg bricka med sexig frukost slarvigt placerad på lagom stökiga lakan. Croissanter och café au lait rekommenderas. Vi ansvarar inte för följderna om du väljer att visa upp en skål havremjölk och Kellog’s Special K. Eva Solos serveringsbricka är favoriten just nu!

NORD_FOX_STAYCATION-15

Rule no.5

…men det är såklart ett plus om du är med på bilden och ser oförskämt fräsch ut och låtsats ovetande om att någon fotograferar dig.

1493008c843538915a2be708fa78f6a3

Rule no.6

Det är inget krav att ta på sig kläderna för att det ska räknas som en outfitbild. Plus, en vattenflaska signalerar att du är ””hälsosam”” – för ännu fler pluspoäng, satsa på S’wells miljömedvetna, BPA-fria flaska!

 


 

What You Need:

Namnlös

H&M Leather Imitation Pants HERE, 399 kr / ASOS Open Double Stone Ring HERE, 119 kr / Höganäs Coffee Mug w Wooden Platter HERE, 97 kr / H&M Jacquard Knitted Tights HERE, 399 kr / ILA Essence of Joy Fragrant Candle HERE, 862 kr / Frends Taylor Headphones HERE, 1510 kr / ASOS Limited Edition Bead & Faux Pearl Ring HERE, 71 kr / Whistles Tortoiseshell Gem Cuff Bracelet HERE, 476 kr / Sophia Webster Daria Patent-Leather & PVC Pumps HERE, 3467 kr


 

Vad säger ni om säng-trenden i modevärlden? Vad tror ni blir nästa steg? (Badrummet??)

 

Annonser

4 tankar om “HOW TO: Bedroom Fashion Blogger

  1. Ja! Du har så rätt. Kände igen mig på flera av dina exempel. Hur man kan fota en kaffekopp och en macdator för att ändå få en känsla av liv utan att visa bilder på sig själv i bloggen. Mitt tips är att man inte alltid behöver ladda upp bilder, för att det räcker med text. Det är ju egentligen vad bloggande handlar om, att skriva texter. Kolla gärna in min blogg hwasp.wordpress.com

    hwasp

    Gilla

  2. Pingback: INTERIÖR: Marmordetaljer | elin & linnea henriksson

  3. Pingback: HOW TO: Pull Off A Monochromatic Outfit | elin & linnea henriksson

  4. Pingback: BEAUTY: 6 Things You Should Be Doing EVERY Night | elin & linnea henriksson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s