Budget / Christmas / Gifts / Holiday

BUDGET: Christmas Gifts 100 SEK/$13 or Less

”Julen handlar inte om presenter”. Även om orden LÅTER bra är de svåra att följa för någon som jag, som Ä-L-S-K-A-R att få ge gåvor till mina nära och kära. Det är det bästa som finns att få ta sig tid, tänka ut den perfekta presenten, och sedan se personen i frågas ansikte när omslagspappret slits av!

Tyvärr är det en njutning som inte går bra ihop med en studentekonomi, och jag har därför satt ihop 5 garanterat uppskattade klappar under 100 kronor, så även den mest avlägsna släkting kan få något litet.

LYXIGT VÄRMANDE DRYCKER…

21172961-origpic-b734b9

24201881-origpic-53cc16

Det kanske bara är vi – eller så är vi inte helt ensamma om att överkonsumera kaffe, te och varm choklad i mängder under vintern. Vad är bättre än att krypa upp i soffan framför granen med en rykande kopp choklad i händerna? Svar: Att göra detsamma med en kopp varm choklad smaksatt med apelsin och kanel.

Nicolas Vahé C1 Cocoa Mix Orange & Cinnamon HÄR 99 kr / S2 Coffee Syrup Gingerbread HÄR 99 kr

 

JULIGT DOFTLJUS MED SALVIA & CYPRESS…

hmprod

Doftljus går alltid hemma – oavsett om de accepteras p.g.a. sin doft, eller sitt utseende. H&M har tagit fram en budgetversion som i både design och doftkombination slår homerun i juletider.

H&M Salvia Cypress Scented Candle HÄR 79:50 kr

 

EN BRA BOK…

gone-girl-book-cover-medBöcker kan vara svårt att ge(smak, personliga preferenser, katt-/hundperson, etc etc), men efter att ha sett – och älskat – Gone Girl regisserad av David Fincher har jag varit fast besluten att lägga julvantarna på boken.
Gillian Flynn har prisats för sitt kreativa sätt att dela upp berättandet mellan Nicks nutid och Amys dagboksanteckningar, och detta tillsammans med storyn ger en bok som lär hålla dig sällskap under allt nattätande av julbordsrester!

”Gone Girl” av Gillian Flynn HÄR 47 kr

 

”WOODEN SHOE LIKE TO KNOW”…

Skärmavbild 2014-12-03 kl. 22.55.53Vem vill inte ha något med ett fyndigt namn som dessutom är en höstigare version av den numera ganska uttjatade ”nude”-lacks trenden?! Chokladbrunt med neutralt guldskimmer får GÄRNA pryda mina naglar över julhelgen.  Just nu finner du många OPI lack på rea hos eleven.se.

OPI Nail Lacquer ”Wooden Shoe Like To Know” HÄR 99 kr

 

DAMERNAS VÄRLD + PRODUKTER FRÅN CLARINS…

Skärmavbild 2014-12-03 kl. 23.13.14

En tidningsprenumeration är julklappen som fortsätter ge!(Wow hur cheezy lät det?) 4 nr Damernas värld, Multi Active Day & Night Cream, minimascara och läppglans från Clarins är inte fy skam. Hörde jag ett avlägset, unisont mässande av ”JAAAAAA TAAAACK”…?

Damernas Värld 4 nr + Produkter från Clarins HÄR 99 kr

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s